Brouwvisie 2.33 is de nieuwe versie voor thuisbrouwers. Deze versie is vernieuwd en verbeterd. Gerapporteerde Bugs zijn opgelost en er zijn enkele nieuwe functie's aan toegevoegd.

Het maken van Software is veel werk en vergt een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze. In het verleden heb ik al heel veel uren in dit pakket gestoken en dat zal ik in de toekomst blijven doen. Om deze reden is bepaald dat deze nieuwe versie niet meer gratis beschikbaar wordt gesteld. Er dient voor deze versie een licentie aangeschaft te worden. Echter is het bedrag voor deze licentie laag gehouden.

Indien je in het verleden al reeds een donatie hebt gedaan (Is door mij bijgehouden) dan kun je afhankelijk van het gedoneerde bedrag kosteloos of door een kleine bijbetaling een licentie aanvragen.

Download hier uw versie van Brouwvisie : Brouwvisie 2.33 downloaden

Wat is er nieuw aan BrouwVisie 2.33 ?

Er zijn enkele kleine verbeteringen ingebouwd en wat kleine bugfixes.


Brouwvisie eerst proberen ?

U kunt BrouwVisie 2.33 eerst proberen door deze te downloaden en in een andere map te installeren dan uw huidige versie (1.96). U kunt Brouwvisie dan gewoon gebruiken met enkele beperkingen. Zo kunt u zien wat de veranderingen en verbeteringen zijn. Daarna kunt u voor uzelf de keuze maken of u een licentie aanschaft of niet.

Licentie

Een licentie kost u slecht €20,- Dit is een eenmalig bedrag en inclusief toekomstige update's en ondersteuning.

Indien u een licentie wenst aan te vragen : Licentie aanvragen

Share